Biskupství brněnské

Festival FULL of LIFE

Ilustrace
18.5.2024

V Brně-Řečkovicích se blíží pátý ročník křesťanského open-air festivalu FULL OF LIFE, který se koná 18. května 2024 na Palackého náměstí.

Tento festival nabízí jedinečnou příležitost pro všechny, kteří touží prožít odpoledne naplněné radostí, nadšením a společenstvím.
Téma letošního ročníku je "Pošli to dál", zdůrazňující důležitost sdílení darů a radosti s druhými. 

Festival nabídne bohatý program pro všechny věkové kategorie, včetně vystoupení známých osobností a hudebních či divadelních skupin.

Mezi hlavními umělci letošního festivalu budou zpěvák Pavel Helan, finalista soutěže Česko Slovensko má Talent 2013, po něm vystoupí známá dvojice Hana a Petr Ulrychovi & Javory Beat, osvědčené jméno na české hudební scéně. Dále se můžete těšit na místní Řečkovickou scholu, která působí již 15 let a má za sebou bohatou historii v hudebním umění.

Hlavním řečníkem festivalu bude Kateřina Lachmanová, která seznámí účastníky s tématem "Karikatury Boha". Večerní program pak zakončí modlitební večer vedený skupinou GedeON worship, která se zaměřuje na sdílení zkušeností s živým Bohem a zvěstování radostné zvěsti evangelia.

Pro mládež bude připraven speciální program, vedený mladými z hudební skupiny ForHim a Kateřinou Lachmanovou. Pro nejmenší účastníky festivalu bude k dispozici program pro děti a pro všechny bude připraveno občerstvení na farní zahradě.
Během celého festivalu budou návštěvníci mít možnost setkat se s knězem, využít přímluvné modlitby a adorace v kostele nebo se seznámit s životem a aktivitami řečkovické farnosti.

„Každý z nás je nějak obdarován a tyto dary bychom si neměli nechávat jen pro sebe, ale také je využít pro druhé. Pokud nám někdo udělal radost, s něčím nám pomohl, povzbudil v těžké chvíli nebo věnoval čas, úsměv či dárek, tak pojďme i my udělat totéž ostatním. Zkrátka pošli to dobro a radost dál“ přibližuje motto festivalu Lucie Chytilová z přípravného týmu.

Odkaz na tiskovou zprávu ZDE


 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality