Biskupství brněnské

Kde můžete sledovat program Světových dnů mládeže v Lisabonu?

Ilustrace
6.8.2023

Na Světové dny mládeže, které se konají 1.- 6. srpna v Lisabonu, se z České republiky vydalo 3177 mladých. Někteří z nich se ve dnech 26.- 31. července již účastní předprogramu v Portu, tzv. Dnů v diecézích. Od 2.- 6. srpna se k nim v Lisabonu připojí i papež František.

TV Noe bude živě přenášet všechny hlavní akce i poskytovat průběžné zpravodajství. Závěrečnou mši svatou 6. srpna bude přenášet i Česká televize.

Od 26. července do 31. července, kdy se konají tzv. Dny v diecézích, vysílá TV Noe každý den od 20.05 premiéru Zpravodajství ze SDM s aktualitami, zajímavostmi a zážitky účastníků.

V následujícím týdnu od 1. do 6. srpna v Lisabonu začne samotné setkání mládeže s papežem Františkem. Televize Noe přinese přímé přenosy a záznamy programu: přílet, oficiální program, přivítání s mladými, křížovou cestu, modlitbu růžence ve Fatimě, sobotní večerní vigílii, nedělní mši svatou, setkání s dobrovolníky a odlet Svatého otce (celý program papeže na SDM je uvedený níže). Živě bude TV Noe vysílat rovněž dopolední katecheze a bohoslužby z českého národního centra, které začínají každý den v 9:30.

Program papeže Františka v Lisabonu ZDE
 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality