Biskupství brněnské

Byla spuštěna poslední kampaň Světových dnů mládeže: Jsem s tebou

Ilustrace
30.7.2023

Prostřednictvím kampaně "Jsem s tebou" mohou účastníci Světových dnů mládeže sdílet své zkušenosti v Portugalsku a oslavovat život.

S příjezdem poutníků na předprogram Světových dnů mládeže (SDM) do Portugalska spustila Nadace SDM 2023 Lisabon kampaň "Jsem s tebou", jejímž cílem je upozornit na jedinečnou příležitost, že zástupci zemí celého světa z různých kultur jsou propojeni na jednom místě v atmosféře víry. Prostřednictvím kampaně, kterou připravila agentura Nossa, jsou poutníci zváni ke sdílení zkušeností a k oslavě života. Je to také možnost pro hostitelskou zemi, Portugalsko, se prezentovat, jak vřelým a sobě vlastním způsobem přijímá mladé návštěvníky z mnoha zemí.

S využitím výrazné vizuální identity, chce kampaň Světového dne poutníků v Lisabonu 2023 ukázat, že navzdory zjevným odlišnostem každého z nás nakonec zjistíme, že jsme všichni stejní. Světový den mládeže 2023 v Lisabonu bude zahájen 1. srpna. Jedná se o největší světové setkání mladých lidí s papežem, které se bude konat od 1. do 6. srpna v hlavním městě Lisabonu.

(Z TS ČBK)
 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality