Biskupství brněnské

Celostátní setkání mládeže 2022

Ilustrace
13.3.2022

Ve dnech 9. až 14. srpna se bude konat v Hradci Králové Celostátní setkání mládeže. Letošní moto zní: “Vstaň, udělám z tebe svědka toho, co jsi viděl".

Organizátoři akce zvou:
„Už jste zaslechli, že toto léto proběhne Celostátní setkání mládeže, které se koná jednou za pět let? Zveme všechny mladé ve věku 14-26 let na setkání, které proběhne letos v Hradci Králové od 9. do 14. srpna. Setkají se mladí lidé z celé České republiky, aby společně zažili příjemné chvíle spolu i s Bohem. Pokud někoho takového znáš, povzbuď své přátelé, známé, děti či vnoučata, aby měli možnost tuto akci s mladými také zažít. Kulturně duchovní program se bude skládat například z koncertů, mší svatých, zajímavých témat z přednášek, o kterých bude možné následně diskutovat. V sobotu 13. 8. 2022 bude nabídnut i speciální program pro rodiny, které budou moci navštívit své mladé účastníky.

Letošním motem je "Vstaň, udělám z Tebe svědka toho, co jsi viděl". Neboj se a mluv o setkání s lidmi kolem sebe, aby mohli také prožít legraci i duchovní obohacení na setkání v Hradce Králové. Být osobně součástí přímo na místě konání má své úžasné výhody, proto nabídni svým dětem a vnoučatům přihlášení, které najdou na stránkách celostatnisetkanimladeze.cz. Pokud bys ale z nějakých důvodů nemohl být přítomen osobně, bude zprostředkován online přenos od TV Noe. Díky tomu se bude moct účastnit opravdu každý a stát se tak svědkem toho, co viděl. Pokud byste chtěli podpořit setkání i finanční cestou, proběhne v kostelích 13. 3. 2022 speciální sbírka.“

 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality