Biskupství brněnské

Křesťanský advent a Vánoce 2021

Ilustrace
16.12.2021

Projekt „Křesťanský advent a Vánoce“ chce také letos přiblížit co nejširší veřejnosti duchovní poselství křesťanského adventu a Vánoc. Nabízí možnosti v online prostoru, ale také zve na tematické programy, které nabízejí během adventu a vánoční doby křesťanské farnosti a sbory.

Rozmanité tvořivé inspirace na advent a Vánoce naleznete na webu na webu www.krestanskevanoce.cz v sekci Advent a Vánoce - podněty a inspirace

Na webu www.krestanskevanoce.cz se už v tuto chvíli nabízí více jak 1300 rozmanitých programů: mikulášské besídky, rorátní mše svaté, průvody světla, adventní duchovní obnovy, charitativní programy, roznášení Betlémského světla; mezi vánoční nabídkou programů nechybí oblíbené možnosti návštěvy betlémů v jednotlivých kostelech, půlnoční bohoslužby, slavnostní vánoční či Novoroční bohoslužby, vánoční koncerty, vánoční představení živého betléma, obřady žehnání vína, obnova manželských slibů, silvestrovské děkovné bohoslužby či Tříkrálová koleda. Programy se stále aktualizují a doplňují. V programech je možné vyhledávat podle místa, ale i dalších kategorií.

Projekt iniciovalo v roce 2007 Biskupství brněnské a později se rozšířil do celé České republiky.
 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality