Biskupství brněnské

Průvodce Adventem 2018

Ilustrace
2.12.2018

Pastorační středisko brněnské diecéze připravilo letos již poosmnácté vyhledávanou brožuru Průvodce adventem 2018, která může pomoci k užitečnému prožití adventní doby.

K doplnění biblických rozjímání byly letos použity myšlenky těchto autorů: papež František, Raniero Cantalamessa, Vojtěch Cikrle, Juraj Jordán Dovala, Bruno Ferrero, Gilberto Gillino, Anselm Grün, Daniela Fischerová, Karel Herbst, Tomáš Holub, Jan Kronštadtský, Šarbel Machlúf, James Martin, Paul Marie de Mauroy, Alessandro Pronzato, Timothy Radcliffe, Robert kardinál Sarah, Rami Shapiro, Václav Trmač, Jan Maria Vianney, Mariateresa Zattoniová.

Sešitek formátu A5 (minimálně 10 ks) je možné si objednat přes formulář na stránkách Pastoračního střediska brněnské diecéze. Cena jednoho kusu je 9 Kč, v objednávce je třeba uvést přesné kontaktní údaje včetně PSČ, počet objednávaných kusů i požadavek přiložit složenku, pokud nelze platit převodem.
Brožuru již není možno objednat - celý náklad je již rozebrán

Brožurku je možné osobně zakoupit v Brně na recepci Biskupství brněnského na Petrově 5, každý všední den od 8:15 do 16:30 (v pátek do 15:30).

 

 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality