Biskupství brněnské

Malý průvodce postní dobou

Ilustrace
10.2.2016

Diecézní katechetické centrum v Brně připravilo pro postní dobu 2016 osvědčenou brožurku Malý průvodce postní dobou. Jedná se o sešitek formátu A6, který obsahuje malé duchovní impulzy pro každý všední den a krátká zamyšlení k nedělním evangeliím.

Texty vybrané s ohledem na letošní Svatý rok milosrdenství byly inspirovány slovy papeže Františka pronesenými při různých příležitostech. V úvodu průvodce nalezneme slova brněnského biskupa Mons. Vojtěcha Cikrleho, v závěru jsou uvedeny podmínky pro získávání odpustů ve Svatém roce milosrdenství. Malý průvodce postní dobou je opatřen barevnou obálkou s logem Svatého roku milosrdenství.

Brožurky je možno objednat nejlépe přes formulář na stránkách Diecézního katechetického centra, příp. e-mailem na kc.brno@biskupstvi.cz nebo telefonicky na čísle 533 033 247.

Cena jednoho výtisku je 5 Kč. Malý průvodce postní dobou lze také zakoupit osobně od 1. února 2016 na recepci Biskupství brněnského nebo v Diecézním katechetickém centru, Brno, Petrov 5.

 

 V papírové verzi je Malý průvodce postní dobou nyní vyprodán. Zájemci, kteří používají mobil nebo jiné zařízení se systémem Android si ho mohou zdarma stáhnout v elektronické verzi přes Obchod Play.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality