Biskupství brněnské

NEK: Podané ruce

Ilustrace
16.10.2015

V rámci předprogramu Národního eucharistického kongresu se v pátek 16. Října 2015 od 17.30 hodin na náměstí Svobody v Brně uskuteční benefiční koncert „PODANÉ RUCE“.

V rámci tohoto koncertu vystoupí český písničkář Pavel Helan (www.pavelhelan.cz), slovenská kapela Espé (www.espe.spolocenstvosp.sk) a kapela The Tap Tap (www.thetaptap.cz). Svým slovem koncert doprovodí jáhen Jan Špilar, který si na podium mimo hudebních kapel přivede i jiné zajímavé hosty, vystoupí například režisér Jiří Strach. Koncert chce zviditelnit i neziskovou organizaci Podané ruce (www.podaneruce.cz), která pomáhá lidem s problémy vzniklými užíváním drog nebo následkem jiných patologických jevů. Na podiu za tuto organizaci promluví Česlav Škvařil a dva klienti Pavel Jeřábek a Bohumil Janeček.

V rámci Národního eucharistického kongresu bude ještě další doprovodný program: koncerty, přednášky, divadla, chvály, adorace, zpovědi, výstavy, muzikál a další programy. Vše se uskuteční v pátek 16. října odpoledne a večer v kostelích v centru Brna a poté pak po ukončení NEK v sobotu 17.10. odpoledne.

Plakát

Celý podrobný program národní oslavy je v příloze.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality