Biskupství brněnské

Pozvání na poutě k Panně Marii Vranovské 2015

Ilustrace
10.9.2015

Přehled mariánských podzimních poutí ve Vranově u Brna nabízí příloha. Organizátoři současně upozorňují na aktuální dopravní omezení:

„Upozorňujeme poutníky, že z důvodu výstavby kanalizace v obci je do celé obce ze všech směrů zákaz vjezdu. Ke kostelu mohou přijet pouze držitelé ZTP, kde je pro ně vyhrazené parkovací stání. Pro ty, kteří přijedou auty, jsou vyhrazena 2 parkoviště před obcí. První ze směru od Šebrova (P1 dle mapky, toto nebude dostupné v neděli 20.9.), druhé ze směru od Útěchova (P2 dle mapky). Po většinu nedělí funguje také „kyvadlová“ doprava mezi parkovišti a náměstím u kostela, zvláště pro starší a nezdatné delší chůze,“ říká Radek Komínek.

„Vyzýváme všechny řidiče o trpělivost a shovívavost a respektování pokynů pořadatelů a složek policie. Doporučujeme využít autobusů MHD 57 a N93 ze směru Soběšice-Útěchov, který zastavuje a má točnu u Myslivny na horním konci Vranova, nebo od Lelekovic autobus 310 a 41, který má točnu na Vranově u hasičské zbrojnice. Děkujeme,“ doplňuje Komínek.
 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality