Biskupství brněnské

Videoupoutávka na Diecézní setkání mládeže s biskupem Vojtěchem

Ilustrace
28.3.2015

Videoupoutávka na Diecézní setkání mládeže sbiskupem Vojtěchem je zde http://brno.signaly.cz/?p=2843

Diecézní setkání mládeže brněnské diecéze s biskupem Vojtěchem Cikrlem proběhne v katedrále sv. Petra a Pavla v Brně v sobotu 28. března 2015 od 8.45 do 16.00 hodin.

Tradičního setkání mládeže s biskupem Vojtěchem Cikrlem, které se bude letos odvíjet ve smyslu citátu z Matoušova evangelia: Blahoslavení čistého srdce, neboť oni budou vidět Boha (Mt 5,8) probíhá v brněnské diecézi vždy v sobotu před Květnou nedělí. V posledních několika letech se akce zúčastňují více než dva tisíce mladých lidí.

Diecézní centrum mládeže připravilo také letos do katedrály sv. Petra a Pavla pestrý program, v němž krátce po zahájení povzbudí přítomné biskup Vojtěch Cikrle tématickou katechezí. Poté bude následovat program ve skupinkách.

Tématických skupinek, ze kterých si každý bude moci na místě vybrat podle svého zájmu, bude letos téměř rekordních – devatenáct. Podrobnosti k dopoledním skupinkám budou aktualizovány zde: http://brno.signaly.cz/?p=2801

Odpolední blok, v němž bude prezentováno poselství Svatého otce Františka. ke Světovému dni mládeže, nabídne také několik scének a krátkou besedu s otcem biskupem. Setkání zakončí pontifikální bohoslužba cca v 14.45 hodin.

Související články
http://www.biskupstvi.cz/2015-02-04-diecezni-setkani-mladeze-v-brne
http://www.biskupstvi.cz/2015-03-13-tajemstvi-velke-noci

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality