Biskupství brněnské

Centrum naděje a pomoci slouží již dvacet let

Ilustrace
7.3.2014

Dne 7. března 2014 uplyne dvacet let od chvíle, kdy Centrum naděje a pomoci (CENAP) začalo působit v České republice, konkrétně v Brně (Vodní ulice č. 13).

Z malé poradny přirozeného plánování rodičovství, na jejíž činnosti se podílela skupinka nadšených dobrovolníků, je dnes organizace, která se na profesionální úrovni věnuje rodině v celém jejím spektru. Nabízí osvětu týkající se zákonitostí lidské plodnosti, péči o zdraví žen a dívek, a podporuje vztahy v rodině. To vše s respektováním přirozenosti, tedy toho, jaký člověk je, a ne jak by si jej někdo přál mít z převážně komerčních důvodů.

Jak říká vedoucí CENAP, MUDr. Ludmila Lázničková: "Při příležitosti 20. výročí založení pořádáme dne 10. března 2014 v době od 8.30 do 14.00 hodin Den otevřených dveří, během kterého si zájemci mohou prohlédnout naše prostory, kde probíhají poradenství i kurzy a rovněž nahlédnout do ambulance. Pro ty, kdo rádi soutěží a chtějí zkusit své štěstí při losování, je na stránce http://www.cenap.cz/dotaznik-dod dotazník s tvrzeními. Pokud máte zájem, můžete vyplnit odpovědi, tedy určit, zda se jedná o tvrzení správná nebo nesprávná. Ty nám můžete poslat nejpozději 10. března 2014 do 14.00 hodin. Z vašich odpovědí vylosujeme tři výherce, kteří obdrží drobné upomínkové ceny. Správné odpovědi se můžete dozvědět již v rámci Dne otevřených dveří na přednáškách s diskusí v 9.00 a v 11.00 hodin. Těším se na vaše odpovědi v dotazníku a především na osobní setkání s vámi."
 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality