Biskupství brněnské

Programy Centra naděje a pomoci v říjnu 2012

Ilustrace
2.10.2012

CENAP www.cenap.cz připravuje na říjen programy pro nastávající rodiče, rodiče s dětmi, dospívající dívky, ženy a snoubence řadu programů:

 

MOTIVAČNÍ KUKRZ PRO ŽENY, ve kterém si povídáme o tom, jak opět oživit pramen svého života, probudit v sobě to lepší „.já“, o zdravé lásce k sobě samé a objevujeme sílu naslouchání i odpuštění.Termín. od 2.10. 2012.

 

PRAKTICKÁ PŘÍPRAVE KE KOJENÍ - o tom, že kojení je přirozené, ale ne automatické.Určeno pro těhotné maminky a pro maminky, které své děti již kojí. Dozvíte jak překonat nesnáze a jak děťátko k sání povzbudit. Termín: 3.10. 2012.

 

JSEM JEDINEČNÁ A JEDINEČNÁ CHCI ZŮSTAT je název interaktivního setkání pro dívky. Cesta od dětství přes dospívání k dospělosti může být pro dívky nelehká. Ke zdravému sebepřijetí dívky je důležité nejen jak se k ní chovají rodiče a okolí, ale také jak ona sama je schopna svou jedinečnost přijmout. Termín: 4.10. 2012.

 

 

O MANŽELSTVÍ - interaktivní kurz pro snoubence i novomanžele Témata: Opravdová láska, partnerská komunikace, lidská sexualita a život rodiny probereme ve čtyřech lekcích. Termín: od Od 4.10. 2012.

 


POPRVÉ S MIMINKEM – o tom jak je důležité strávit první chvilky po porodu se svým děťátkem, jak mu rozumět a správně o něj pečovat. Termín: 17.10. 2012.

 

 

ABY DĚTI DOBŘE SPALY – praktická lekce péče o dítě. CENAP zve nastávající rodiče na workshop, ve kterém se dozvíte, jak sladit spánek dítěte a rodičů. Termín. 24.10. 2012.

 

 

KURZ PŘIROZENÉHO PLÁNOVÁNÍ RODIČOVSTVÍ je určen pro ty, kteří se chtějí seznámit s přirozenou metodou regulace početí, kteří chtějí prohloubit úctu a respekt ke společné plodnosti páru a záleží jim na zdraví ženy a celé rodiny. Dozví se také jak nalézt období vhodné k početí.
Termín: od 30.10. 2012.

 

Na cvičení VČELKY zveme rodiče s dětmi od 14 měsíců do 3 let
Program je zaměřen na upevnění vzájemného pouta mezi rodičem a dítětem, rozvoj jemné i hrubé motoriky a koordinace pohybů dítěte. Termín: Pondělí od 11 do 12 hodin.

 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality