Biskupství brněnské

P. James Manjackal ve Slavkově u Brna

Ilustrace
9.10.2011
fotoLetošní duchovní obnovu farnosti Slavkov u Brna bude v neděli 9. října 2011 doprovázet indický kněz P. James Manjackal.

Slavkov u Brna: Evangelizační den s modlitbou za uzdravení duše i těla skrze charismata Ducha Svatého, který ve Slavkově u Brna povede P. James Manjackal, bude mít motto: "Nenarodí-li se kdo znovu, nemůže spatřit Boží království" (Jan 3,3). Více o programu zde

Katolický kněz James Manjackal se narodil 18. dubna 1946 v Kerrale v jižní Indii. Je univerzitním profesorem, v posledních letech se věnuje misionářské činnosti. V současnosti působí jako misionář v Bangalore v Indii, několik měsíců během roku káže v Evropě: v Německu, Švýcarsku, Francii, Rakousku, Chorvatsku a Bosně - Hercegovině, ale i v jiných světadílech. Působí také mezi Araby, kde vytvořil 80 modlitebních skupin. Otec James vede každý měsíc nejméně tři semináře duchovní obnovy. Centrum jeho činnosti spočívá ve velké úctě Nejsvětější Svátosti oltářní a v mariánské úctě. Pomáhá lidem dnešní doby řešit problémy objevením osobní důstojnosti.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality