Biskupství brněnské

Biskup Cikrle pozdraví posluchače Univerzity třetího věku

Ilustrace
15.6.2011
foto foto foto
Ve středu 15. června 2011 od 12.30 hodin bude v aule Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně (Veveří 70) za přítomnosti brněnského biskupa Vojtěcha Cikrleho a prorektora Masarykovy univerzity Jiřího Němce slavnostně ukončen další ročník posluchačů Univerzity třetího věku, kteří absolvovali kurz s názvem „Živá teologie – Spirituální dimenze člověka“.

Brno: „Živá teologie – Spirituální dimenze člověka“ je název kurzu Univerzity třetího věku, který ve spolupráci s Biskupstvím brněnským a občanským sdružením Hippokrates pořádá od školního roku 2006/2007 Masarykova univerzita v Brně. Kurz je určen pro zájemce se středoškolským vzděláním, výuka je bezplatná, účastníci hradí pouze zápisné. Čtyřletý kurz každoročně zahajuje více než stovka seniorů, někteří do Brna dojíždějí z míst vzdálenějších než sto kilometrů.

Na promoci 15. června 2011, při které budou slavnostně vyřazeni posluchači navštěvující kurz již od roku 2007, se zvláštního ocenění dostane absolventům, kteří na vybraná témata skládali také písemná a ústní kolokvia.

Informace o možnostech studia je možné získat na adrese bioetika@volny.cz, případně telefonicky na čísle 548 527 262.

foto foto foto
Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality