Biskupství brněnské

Jarní prázdniny 2011 - Být sama sebou

Ilustrace
14.3.2011 - 18.3.2011
Plakátek Hledáte pro svou dospívající dceru program na brněnské jarní prázdniny v době od 14. 3. - 18. 3. 2011? Přejete si, aby zažila nezapomenutelný týden? Je ve věku 12-18let? Máte zájem, aby Vaše dcera lépe poznala sama sebe a zdokonalila svou osobnost? Jestliže jsou Vaše odpovědi kladné, využijte jedinečnou nabídku přihlásit svou dceru do kurzu Být sama sebou.

Děvčata zde zjistí pomocí testíků a her, v čem jsou dobré, za co se mohou pochválit a co naopak by mohly na sobě změnit k lepšímu. Možnost odhalit, že komunikujeme nejen slovně, ale i celým tělem, a jak naše tělo mluví k ostatním lidem, si mohu vyzkoušet v tématu o komunikace. Z pohledu křesťanských hodnot si povídáme o lásce, vzájemné úctě, o podmínkách dobře se rozbíjecího se vztahu vedoucího výhledově ke šťastnému manželství. I z toho důvodu si povídáme o lidské sexualitě, o úctě k životu od početí, děvčata získají základní informace k problematice lidské plodnosti.
Protože každá žena si přeje, aby ji to co nejvíce slušelo, v kosmetice a kadeřnictví se dozví nejen, co které sluší, ale mají možnost si vše pod odborným dohledem prakticky vyzkoušet. Opomenuta nezůstane ani zdravá výživa a problematika závislostí.

Kurz bude po celý týden od 9.00 do 13.30 hodin v Brně v prostorách Centra naděje a pomoci, Vodní 13.
Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky. Kurz je pro účastnice zdarma. Přihlášky a bližší informace na telefonním čísle 543 331 472 nebo na www.cenap.cz.

Plakátek
Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality