Biskupství brněnské

XXI. Katolická charismatická konference - Brno 2010

Ilustrace
7.7.2010 - 11.7.2010
Letošní ročník Katolické charismatické konference proběhne v Brně ve dnech 7.- 11. července 2010.Brno: Pavilon F brněnského výstaviště se letos již po čtvrté stane na několik dnů útočištěm více než dvou tisícovek věřících, kteří přijedou do jihomoravské metropole, aby vyslechli přednášky i osobní svědectví, a aby se ve společenství s druhými povzbudili na cestě víry i služby.

Nedílnou součástí programu bývá "dětská konference", proto konferenci navštěvuje stále více rodin s dětmi. K dění na konferenci patří i kulturní nabídka - divadelní představení, koncerty apod.

Katolickou charismatickou konferenci organizuje v České republice od roku 1989 hnutí Katolické charismatické obnovy. Jak uvádějí organizátoři konference na oficiálních stránkách konference.cho.cz, účast letos přislíbil také francouzský kněz Jacques Philippe, známý exercitátor i autor několika knih z komunity Blahoslavenství. Další informace se dozvíte na těchto konferenčních stránkách v březnu 2010, kdy bude spuštěno také on-line přihlašování.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality