Biskupství brněnské

Hádej! aneb fotografie s tajemstvím

Ilustrace
12.6.2008
Vernisáž výstavy digitálních fotografií nazvané Hádej! proběhne ve čtvrtek 12. června v 18.00 hodin v čajovně U Anděla za vraty v Brně (Petrov 1). Autorkou je patnáctiletá studentka Cyrilometodějského gymnázia v Brně na Lerchově ulici Anežka Přikrylová.

Brno: Vernisáž zahájí ředitel Centra pro rodinu a sociální péči Vít Janků, hudební doprovod zajistí mladé flétnistky Markéta Hašová a Barbora Smržová.

Výstava bude otevřena denně od 11.00 do 21.00 hodin a potrvá do 14. srpna.

Po zahájení výstavy budou fotografie k vidění také na internetové adrese: http://apfotografie.blog.cz

Moje první fotografie? Anežka Přikrylová odpovídá: „Jednoho dne jsem si řekla, že bych mohla zkusit něco vyfotit, když už máme doma ten foťák. Napřed jsem moc nevěděla, jak na to, fotila jsem detaily bez zapnutí patřičné funkce aparátu, fotila jsem ve tmě, taky třeba podivně postavené předměty, a tak. A postupem času jsem na různé věci přišla. A úplně první fotka? To bylo asi v pěti letech, a určitě nějaká rodinná. Ale pokud mám brát jako první tu, kdy jsem se už o něco pokoušela, tak to byly fotky z roku 2006, to mi bylo 12 let. Vzpomínám si, že jsem zkoušela fotit v obýváku nějaké svíčky a knihy....“

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality