Biskupství brněnské

Jak zapůsobit v médiích? - přednáška MMgr. Tomáše Zdechovského

Ilustrace
27.2.2007
Moravsko-slezská křesťanská akademie v Brně a Vysokoškolské katolické hnutí Brno pořádají 27. února od 18 hodin v přednáškovém sále brněnského biskupství Petrov 2 přednášku MMgr. Tomáše Zdechovského „Mediální (ne)přítel aneb jak zapůsobit v médiích.“Brno: Tomáš Zdechovský je majitelem komunikační a PR agentury Commservis a má za sebou bohaté novinářské zkušenosti v českých i zahraničních médiích. Působil jako ředitelem portálu Christnet.cz a je místopředsedou Institutu politických a ekonomických studií.

V současné době působí jako mediální poradce předsedy KDU-ČSL a vicepremiéra Jiřího Čunka.

Jeho přednáška „Mediální (ne)přítel aneb jak zapůsobit v médiích“ je připravena 27. února 2007 od 18 hodin v přednáškovém sále brněnského biskupství (Petrov 2) a probíhá s podporou Statutárního města Brna a Biskupství brněnského.

Tisková zpráva Moravskoslezské křesťanské akademie
ze dne 27.2.2007

27. února se v Brně uskutečnila přednáška Tomáše Zdechovského, mediálního poradce místopředsedy vlády a předsedy KDU-ČSL Jiřího Čunka, na téma Mediální (ne)přítel aneb jak zapůsobit v médiích. Zdechovský se v ní zaměřil především na okolnosti provázející kauzy spjaté s obviněními Jiřího Čunka a na konkrétních příkladech ozřejmoval roli médií v celé kauze. Nevyhnul se ani obecnější úvaze o roli médií ve společnosti a z pohledu odborníka na mediální komunikaci poukázal na důležité zákonitosti v oblasti médií.

Po přednášce následovala velice živá diskuse, v níž se účastníci zabývali mj. důvěryhodností kulturou vystupování českých politiků, posouzením specifik mediální komunikace v českých podmínkách a samozřejmě o osobním pohledu na obvinění Jiřího Čunka. Zdechovský poukázal na nezastupitelnost vzájemné důvěry ve vztahu mediálního zastupování a na příkladech doložil svůj názor na nesmyslnost obvinění J. Čunka.

Kontakt:
Moravskoslezská křesťanská akademie
Mgr. et Mgr. Ladislav Koubek
Tel. 776 204 869
E-mail: l.koubek@gmail.com
www.mska.biz

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality