Biskupství brněnské

Hudební festival VOX 005

Ilustrace
5.11.2005
V sobotu 5. listopadu 2005 proběhne v Praze již druhý ročník hudebního festivalu VOX.VOX 005 chce přinést české hudební veřejnosti průřez tím nejlepším z tvorby kapel reflektujících poselství evangelia. Volně navazuje na deset ročníků festivalu Vox Clamantis, který se v 90. letech stal známou, kvalitní a žánrově pestrou přehlídkou domácích i zahraničních účinkujících. Hudba prezentovaná na Voxu by měla být vyjádřením svobody uměleckého projevu bez hranic konfesí.

Na festivalu vystoupí skupiny i sólisté v žánrovém rozmezí od spirituálů (VocKap), přes folk (Noi), jazz (Alešanka), folkrock (Oboroh, Veselá zubatá), rock (Českej chleba, Michael), až po hardcore (Maranatha). Vox 005 bude i exkluzivní příležitostí živě u nás slyšet slovenskou worshipovou legendu Tretí deň, která v ČR vystupuje jen velmi sporadicky.

Pořadateli jsou Sdružení Pyramida a Arcidiecézní centrum pro mládež Praha, hudební vydavatelství ROSA a Městská část Praha 7. Benefiční výtěžek festivalu bude věnován na Sdružení mentálně postižených v Praze 7.

Kdy a kde: sobota 5. 11. 2005 od 14 do 22 hodin, kulturní dům Vltavská, Bubenská 1, Praha 7 (v sousedství stanice metra C – Vltavská). Bližší informace, rezervace vstupenek a předplatné viz www.vox005.signaly.cz, vox005@signaly.cz, tel. 604 263 799.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality