Biskupství brněnské

O soutěži VyVolení a Big Brother na vlnách Radia Proglas

Ilustrace
5.9.2005
VyVolení a Big Brother - má brát křesťan nohy na ramena a nevidět, neslyšet, nebo má mít alespoň povšechný přehled a má se za lidi uvnitř i vně modlit (a za tu jednu křesťanku Terezu zvlášť)? Je čas strávený před obrazovkou s takovými pořady jen čas ztracený, nebo je i nebezpečný? O tom se bude mluvit v "Noční lince" v pondělí 5. září od 23 hodin. U mikrofonu bude připraven ředitel Radia Proglas Martin Holík.Brno. V cyklu "Osobnost kraje" vás pozveme do ambitů františkánského kláštera v Praze u Panny Marie Sněžné. Jana Beránková pozvala k mikrofonu P. Petra Regaláta Beneše, který přiblíží výstavu Po stopách Odorika z Pordenone. Tento blahoslavený františkán putoval ve středověku do Asie, dost možná byl i prvním Evropanem, který navštívil Tibet. Poslouchejte v úterý 6. září ve 22 hodin. (Relaci opakujeme v sobotu 10. září v 17 hodin.)

Jiří Lachman z Krizového centra ve Vlašimi navštíví ve středu 7. září "Magdazín". Po půl desáté poslouchejte jeho rozhovor s Magdou Hauserovou na téma Alkohol, drogy a jiné závislosti.

V pátek 9. září se dozvíte více ze zákulisí vysílání Proglasu - po 16.
hodině bude ředitel rádia Martin Holík připraven odpovídat na vaše dotazy.

Magazín TWR "Na sobotní frekvenci Proglasu" přináší setkání Rozity Mertové s kazatelem Církve bratrské Danielem Fajfrem. Téma jejich setkání zní Učednictví. Poslouchejte v půl osmé ráno.

Ve spolupráci s olomouckou komunitou dominikánů vzniká v našem studiu nový seriál věnovaný výkladu Katechismu katolické církve. V neděli 11. září v 10:30 poslouchejte téma Bůh přichází vstříc. (Opakujeme ve čtvrtek 8. září krátce po půlnoci.)

Pasažér z posledního letu do Larnaky - takový je titulek relace "Křesťan a svět" v neděli 11. září. Jaroslav Kratka pozval k mikrofonu pravoslavného vladyku Kryštofa, arcibiskupa pražského a českých zemí. V 17 hodin hovoří o své životní cestě i o cestě letadlem, které nedávno během zpátečního letu havarovalo v Řecku.

Program Radia Proglas můžete naladit na frekvencích 88,7 FM z Tábora; 89,5 FM z Písku; 90,6 FM ze Svatého Hostýna; 92,3 FM z Českých Budějovic; 93,3 FM z Pradědu; 96,0 FM z Příbrami-Drahlína; 96,4 FM z Třebíče; 97,9 FM z Ještědu; 100,6 FM z Velkého Meziříčí; 104,0 FM ze Žďáru nad Sázavou; 105,7 FM z Uherského Brodu a 107, 2 FM ze Znojma 107,5 FM z Brna a Nových Hradů.
Vysílání rádia můžete najít také v nabídce kabelových společností po celém území naší vlasti, naladit prostřednictvím Internetu nebo skrze satelit.
Pokud chcete znát podrobný program vysílání Proglasu, hledejte na internetových stránkách Radia Proglas.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality