Biskupství brněnské

Poděkování dobrovolníkům Tříkrálové sbírky 2005

Ilustrace
21.5.2005
Brno – Již druhým rokem Oblastní charita Brno (OCHB) ve spolupráci s Dopravním podnikem města Brna a.s., Zoologickou zahradou města Brna a v letošním roce poprvé s firmou Hepek, s.r.o. pořádá akci, kterou OCHB chce poděkovat dobrovolníkům, kteří se zúčastnili Tříkrálové sbírky 2005.Sbírka probíhala celorepublikově v lednu a ve městě Brně se podílelo na průběhu sbírky okolo 700 dobrovolníků – koledníků. Jsou to lidé z farních charit, studenti z brněnských škol, skauti, dobrovolníci, kteří pomáhají v zařízeních OCHB a ti, kteří chtějí pomoci potřebným.
OCHB touto akcí chce poděkovat těm, kteří se nezištně podíleli na zdárném průběhu Tříkrálové sbírky 2005.

Akce pro dobrovolníky proběhne 21. května 2005 srazem na Brněnské přehradě , kde bude přistaven parník, který vypluje v 10,00 hodin na okružní plavbu.
Dále pak dobrovolníci dostanou volnou vstupenku do Zoologické zahrady města Brna, kde právě ten den probíhá jeden z afrických dnů. Občerstvení dobrovolníků zajistí firma Hepek, s.r.o.

Oblastní charita Brno děkuje za spolupráci při pořádání akce Dopravnímu podniku města Brna a.s., Zoologické zahradě města Brna a firmě Hepek, s.r.o., bez jejichž spolupráce nebylo možno toto poděkování uskutečnit.

Veškeré informace o Oblastní charitě Brno naleznete na www.charitabrno.cz

Michaela Cyprová, Oblastní charita Brno, tel.: 545 210 672 , mob.: 604 243 104.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality