Biskupství brněnské

Křesťanská internetová televize

Ilustrace
Těsně před Vánocemi 2005 zahájil FATYM (prostřednictvím sdružení A.M.I.M.S a ve spolupráci s dalšími...) předzkušební testovací provoz www.TV-MIS.cz - křesťanské internetové televize s on-demand programem (on-demand znamená na vyžádání - kterýkoliv z nabízených pořadů je možno si kdykoliv přehrát a pokud vás zaujme, doporučit ho svým přátelům a i oni si ho mohou kdykoliv přehrát..., vysílání je tedy naprosto bez předem daných vysílacích časů).Televize bude nabízet programy rozdělené do čtyř programových skupin (MIS 1 - zábava, MIS 2 vzdělání - duchovní, MIS - 3 publicistika, MIS 4 - lokální) a sekci AUDIO k poslechu.

Již se nám podařilo zařadit několik prvních pořadů:

Směr Velehrad 2003 - vychutnejte s námi (nejen legraci) pěšího putování na Velehrad. Film plný humoru, úletů, ale také vážně míněná pozvánka k účasti na těchto každoročních "duchovních cvičeních za pochodu".

Životopis v obrazech - film z lokální sekce MIS 4, natočený k padesátinám našeho znojemského děkana P. Jindřicha Bartoše, průřez životem kněze humorně i vážně.

S Marií - ze sekce AUDIO - jde o 12 písní od Marianek

Druhý příchod Jana Wericha - něco mezi mystifikací a humornou úvahou (film o naší české povaze, a o tom, jakého (ne)očekávat mesiáše).

Připravujeme i další pořady: v krátké době by se měl objevit film "Mariazell 2004" - kronika pěšího putování do Mariazell na pouť národů, dokumentární video "Velehrad 2001" o vůbec první pěší pouti na Velehrad, humoné "L´ uomo sandaluto" (česky: Člověk osandálený), audio cyklus pro zasmání i k zamyšlení "To by se na západě stát nemohlo" které obsahuje mimo jiné historickou studii o bitvě na Bíle hoře v brněnském hantecu a mnohé další... Uvítáme i vaše nabídky programu...

Vysílání TV-MIS.cz je dostupné v ucházející kvalitě prostřednictvím rychlého internetu (soubory k přehrávání i stažení s datovým tokem 150 a 340 kb/s), ale nabízíme i variantu pro ty, kteří se připojují přes telefon (26 kb/s) - zde je však program spíše slyšet než vidět...

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality