Biskupství brněnské

Festival Full of life v Brně-­Řečkovicích 2023

Ilustrace
20.5.2023

Farnost Brno-Řečkovice zve na festival FULL OF LIFE, který se uskuteční v sobotu 20. května 2023 od 14.00 do 22.00 hodin na Palackého náměstí v Brně-Řečkovicích. „FULL OF LIFE“ znamená plný života, jinými slovy život naplněný Kristem a vírou v Něj.

K tomuto názvu nás inspirovala Ježíšova slova z Janova evangelia: ‚Já jsem přišel, abyste měli život a měli ho v plnosti‘ (Jan 10,10). Chtěli bychom, aby to mohli slyšet a zažít všichni, kdo přijdou.“ říká Petr Handlar z přípravného týmu festivalu.

FULL OF LIFE je křesťanský festival, který nabízí smysluplné prožití sobotního odpoledne a večera ve společenství křesťanů v pohodové a přátelské atmosféře, a to všem věkovým kategoriím. Jeho součástí jsou vystoupení různých hudebních žánrů, divadelní představení pro děti i dospělé, svědectví o Bohu a přednášky. Samozřejmostí je služba modliteb a duchovního poradenství. Pro děti budou připraveny hry a workshopy. Program festivalu proběhne na hlavním pódiu na parkovišti před kostelem, malé scéně v areálu Církve husitské a další program v kostele sv. Vavřince.
Aktuality, podrobný program a další informace jsou zveřejňovány na webových stránkách www.fulloflife.cz a na sociální síti Facebook https://www.facebook.com/FullofLifeBRNO/.

Propagační materiály jsou ke stažení na webových stránkách festivalu v sekci „Propagace“ http://www.fulloflife.cz/propagace/.

Tisková zpráva ZDE

Plakát ZDE
 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality