Biskupství brněnské

Křesťanské Vánoce: aplikace Moje Vánoce a E-card

Ilustrace
22.12.2012

Vytvořte si vlastní vánoční program z nabídky programů na www.KrestanskeVanoce.cz.

Přes ikonku Moje Vánoce, která se zobrazí vždy vpravo při rozbalení jakéhokoliv programu, si lze jednoduše sestavit vlastní program jak prožít sváteční dny, ať už návštěvou betlémů nebo při koncertech či liturgii.

Programy, které jste si vybrali, najdete potom na hlavní stránce vlevo pod odkazem „Moje Vánoce“. Tímto způsobem můžete další programy přidat, jiné smazat nebo si celý soubor vytisknout, případně poslat jako přílohu elektronické pohlednice E-card svým přátelům a pozvat je na některý z vánočních programů, kde se s nimi během vánočního času můžete setkat.

Chcete-li pozdravit své přátele a pozvat je na některý z programů v čase Vánoc, můžete si vybrat některou z vánočních pohlednic znázorňujících betlémy a vánoční motivy, napsat přání a zaslat ji přátelům jako vánoční pozdrav. Vánoční pohlednice i návod, jak postupovat, najdete na těchto stránkách pod odkazem E-card.

E-card můžete také propojit s aplikací "Moje Vánoce" a svým přátelům poslat spolu s vánočním přáním také pozvánku na některý z mnoha vánočních programů, které si vyberete na www.KrestanskeVanoce.cz.

Internetové stránky www.KrestanskeVanoce.cz si postupně získávají oblibu jak u nejširší veřejnosti, které poskytují informace o možnostech jak prožít vánoční čas, tak u farností a sborů, které mohou jejich prostřednictvím nabídnout nepřeberné množství programů, které již tradičně během adventu a Vánoc pořádají. Nyní je do projektu zapojeno 123 farností a sborů z celé České republiky a návštěvníci si na internetových stránkách mohou vybrat z více než 600 programů.
 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality