Biskupství brněnské

Teologické večery - podzim 2021

Ilustrace
7.10.2021

Pastorační středisko brněnské diecéze nabízí nový cyklus přednášek a diskuzí, který bude probíhat od 7. října 2021 do 13. února od 17.30 hodin v prostorách Biskupství brněnského Petrov 2.

V podzimním cyklu bude možnost vyslechnout přednášky doc. Dr. Petra Marečka, Th.D.; doc. Ing. Dr. Pavla Kopečka, Th.D. a Mgr. Stanislava Drobného, Th.D.

Od 17.30 hodin se představí biblické postavy: Nikodém, Samaritánka, Tomáš, Marie Magdalská a učedník, kterého Ježíš miloval. Od 18.45 hodin se můžete více zamyslet nad Božím zjevením nebo se ohlédnout za bohoslužbou v době pandemie Covid-19.

Kurz se koná v sále Biskupství brněnského v Brně - Petrov 2 vždy ve čtvrtek 7. a 21. října, 4. a 18. listopadu 2021 od 17:30 do 20:00 hodin.

Na večery se nepřihlašuje. Na místě bude možné přispět dobrovolným příspěvkem na náklady, spojené s konáním kurzu. Příspěvek není podmínkou účasti. Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu času či místa, pokud by se změnily okolnosti. Plakát a leták s podrobnými tématy jednotlivých setkání je v také přílohách.

Další informace jsou na webu https://pastorace.biskupstvi.cz

Plakát

 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality