Biskupství brněnské

Stavbě nového kostela pomáhá i humor

Ilustrace
5.10.2021 - 13.10.2021

„Bůh nechce smutné tváře“ je název stolního kalendáře pro rok 2022, jehož zakoupením je možné pomoci k realizaci stavby nového kostela Ducha Svatého v Brně Líšni.

Kalendář kresleného humoru "Bůh nechce smutné tváře" z pera a štětce Jitky Holečkové a Jana Heráleckého vydala farnost Brno-Lesná jako poděkování svým dárcům za stavbu kostela blahoslavené Restituty, který byl letos dokončen. Zároveň jím chce podpořit nejmladší farnost brněnské diecéze Brno-Nová Líšeň, kterou zřídil biskup Vojtěch Cikrle k 1.1.2021 a která se na budování nového kostela intenzivně připravuje.

Výtěžek z prodeje kalendáře, který nabízí na každý týden jeden vtip s křesťanskou tematickou, putuje na stavbu budoucího kostela Ducha Svatého na líšeňském sídlišti.
„S laskavým humorem z kalendáře naladíte evangelně svoje tváře,“ s vtipem veršuje administrátor farnosti P. Petr Šikula, u něhož je možné kalendář objednat.

Objednávky kalendářů: P. Petr Šikula, administrátor, e-mail: brno-novalisen@dieceze.cz nebo tel.: 603 944 709. Cena za kus 70,- Kč.

kalendář

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality