Biskupství brněnské

Milosrdní bratři hledají staniční sestru na nové oddělení LDN

Ilustrace
14.6.2020

Převor konventu milosrdných bratří v Brně vypisuje výběrové řízení na obsazení funkce staniční sestry nově budovaného pracoviště Léčebny pro dlouhodobě nemocné (LDN), provozovaného řádem milosrdných bratří.

Požadavky: VŠ nebo SŠ vzdělání (odbornou způsobilost k výkonu povolání všeobecná sestra), 10 letou praxi ve zdravotnictví v oblasti lůžkové zdravotní péče (zkušenosti s péčí o gerontologicky nemocné vítány), minimálně 5 leté zkušenosti s vedením týmu, organizační a komunikační schopnosti, schopnost týmové spolupráce, zdravotní způsobilost, bezúhonnost a negativní osvědčení dle zákona 451/1991 Sb.

Nabízíme zázemí stabilní organizace, zaměstnanecké výhody a benefity (25 dnů dovolené, zvýhodněný telefonní tarif pro zaměstnance a případně i jejich rodinné příslušníky, příspěvek na stravu, finanční motivace), systém aktivního vzdělávání v tuzemsku i zahraničí, příjemné pracovní prostředí a kolektiv, předpokládaný nástup srpen 2020 v pracovním poměru s úvazkem 1,0.

Písemné přihlášky s požadovanými doklady a strukturovaným životopisem zasílejte na adresu: Konvent Milosrdných bratří, Vídeňská 7, 639 00 Brno nebo emailem na sekretariat@milosrdni.cz do 14. 6. 2020.

Plakátek ZDE
 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality