Biskupství brněnské

Diecézní setkání mládeže 2020 zrušeno

Ilustrace
4.4.2020

Letošní Diecézní setkání mládeže s otcem biskupem v brněnské katedrále, kam každoročně přijíždělo kolem dvou tisíc mladých lidí, je zrušeno. Biskup Vojtěch Cikrle zasílá svůj pozdrav a povzbuzení pro prožívání tohoto času aspoň tímto způsobem:
https://www.facebook.com/dcmbrno/videos/531623714206523/

Vzhledem ke zrušení Diecézních setkání mládeže proběhne v sobotu 4. dubna 2020 v 17.00 hodin v TV Noe „Studio Vstaň!“, které budou moderovat Kamil Strak, ředitel Sekce pro mládež a Jitka Tesařová z brněnského Diecézního centra mládeže.
Studio Vstaň! Je možné naladit na TV Noe v televizi, na internetu www.tvnoe.cz nebo YT a alespoň takto setkání mládeže prožít.

Diváci se mohou těšit na videokatechezi pražského pomocného biskupa Zdenka Wasserbauera, videa a svědectví od mladých, jak prožívají tyto dny a co pro ně znamená výzva „Vsťaň!“ v jejich životě. Telefonicky se také spojíme s plzeňským biskupem Tomášem Holubem, který bude odpovídat na dotazy mladých. Otázky na otce biskupa Tomáše můžete již nyní psát do zpráv na facebook TV NOE, formou SMS na tel. číslo (+420) 775 177 377 ve formátu VSTAN + vaše otázka, popř. na e-mail vysilani@tvnoe.cz.

Na vysílání ze studia naváže přenos mše svaté z kostela sv. Václava v Ostravě.

studio vstan

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality