Biskupství brněnské

Víkend rodin s malými dětmi

Ilustrace
14.9.2018

Komunita Emmanuel pořádá ve dnech 21. až 23. září 2018 Víkend rodin s malými dětmi. „Jedná se o setkání „šité na míru“ rodinám, které mají malé děti (asi do dvanácti let).

Rodiče žijící náročnou životní etapu, kdy pečují o malé děti, často trpí pocitem vzdálení se Bohu, zápolí s nedostatkem času pro partnerský a rodinný život a zažívají ulpění v ubíjejícím stereotypu všednosti. Právě jim je určen tento víkend pro povzbuzení k životu s Bohem, prohloubení a rozvíjení pozitivní zkušenosti společného rodinného života a učení se životu v radosti všedního dne,“ přibližují organizátoři.

Víkend bude probíhat v salesiánském domě Ignáce Stuchlého ve Fryštáku, který poskytuje výborné zázemí ke spokojenosti rodičů i dětí.

Setkání je všem otevřené, vítané jsou také rodiny, u nichž je věřící jen jeden z manželů, nebo manželé, kterým jsou blízké křesťanské hodnoty, i když třeba do kostela nechodí. Setkání není založeno pouze na předávání informací, to hlavní vzniká bytím spolu, sdílením zkušeností a vzájemnou inspirací. Zastavení. Občerstvení. Inspirace. Slovo povzbuzení. Boží blízkost − to je charakteristika Víkendu rodin v kostce.

Přihlašovat se je možné do 14. září 2018 na rodiny@emmanuel.cz.

Bližší informace najdete na www.emmanuel.cz/rodiny, tel. 739 389 175.

Plakát

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality