Biskupství brněnské

Dárek domény Katolik.cz

Ilustrace
24.3.2015

Při příležitosti šestnáctého výročí domény Katolik.cz (byla zaregistrována dne 22. března 1999) připravil její zakladatel a správce Mgr. Petr Handlar pro její uživatele dárek: "Jde o mobilní aplikaci Liturgický kalendář pro telefony a tablety se systémem Android. Aplikace je off-line, to znamená, že bez nutnosti připojení k internetu si můžete prohlédnout kalendář na dva roky dopředu nebo si kdykoliv přečíst nedělní čtení. Zkrátka mít je „v kapse“ kdykoliv k dispozici a stále s sebou," přibližuje Petr Handlar.

V rubrice „Stažení programů“ si program můžete stáhnout i prohlédnout  nebo přečíst informace k instalaci.

"Pokud vám aplikace bude fungovat a budete s ní spokojeni, jsme rádi, že jsme vám mohli tímto udělat radost. Pokud byste měli pocit, že i vy chcete udělat někomu radost, nezbývá než vás v tom povzbudit – „pošli to dál“. Způsobů, jak druhým udělat radost, se vždy najde dost. A pokud byste přece jen nevěděli, pak můžeme zmínit jednu nenápadnou neziskovou organizaci – BAKHITA, která se stará o skutečně potřebné – lidi v tíživé ekonomické situaci a v jiných krizových situacích. Přispět můžete jakoukoliv částkou nebo zorganizovat sbírku věcí (oblečení, potraviny, drogerie) třeba i ve své farnosti, městě, vesnici, …

Chtěli bychom také poděkovat všem spolupracovníkům, kteří se jakkoliv podílejí na chodu našeho webu Katolik.cz ať už je to zveřejňování novinek, aktualit, biblických fotostřípků nebo zajišťování technických věcí spojených s hostováním jiných webů (farností atd.)", doplňuje Petr Handlar.

Více zde.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality