Biskupství brněnské

Malý průvodce postní dobou v Roce víry

Ilustrace
4.2.2013

Diecézní katechetické centrum Biskupství brněnského připravilo pro postní dobu 2013 brožurku Malý průvodce postní dobou v Roce víry.

 

Sešitek obsahuje krátké duchovní impulzy, které se svým rozsahem podobají dnes tolik oblíbeným textovým zprávám (SMS). Pro každý všední den postní doby je určen jeden biblický citát odpovídající liturgii daného dne, a jedna věta k zamyšlení. Tato zamyšlení byla inspirována slovy papeže Benedikta XVI. pronesenými při nejrůznějších příležitostech (homilie, generální audience, promluvy před modlitbou Anděl Páně aj.). Pro každou neděli je pak vedle biblického citátu a krátkého zamyšlení uveden také stručný úryvek z některého dokumentu II. vatikánského koncilu.

Malý průvodce postní dobou je k dostání od 4. února 2013 na Diecézním katechetickém centru v Brně (Brno, Petrov 5, 3. patro), jeden kus stojí 5 Kč. Při zasílání poštou je potřeba objednat minimálně 20 výtisků; od 50 kusů výše se neúčtuje poštovné. Objednávky přijímá DKC elektronicky na adrese kc.brno@biskupstvi.cz nebo telefonicky na tel. 533 033 227.

 

Ukázka v příloze

 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality