Biskupství brněnské

Papežská misijní díla představují nový web

Ilustrace
11.7.2012

Dne 11. července 2012, na svátek svatého Benedikta, patrona Evropy, k němuž se po staletí s důvěrou o přímluvu a pomoc obracelo mnoho misionářů, spustila Papežská misijní díla (PMD) v ČR oficiálně nový webový portál www.missio.cz. Portál přináší množství informací o pomoci v misijních zemích (např. v kolika zemích, jak a kde PMD pomáhají, do jakých aktivit se mohou zájemci zapojit a podpořit tak misie, je zde přehled o nejnovějších misijních materiálech, obsáhlá foto, video a audio galerie, a další).

 

Nový web PMD patří mezi nejmodernější v prostředí církevních internetových prezentací, je propojen se sociálními sítěmi a nejnovějšími technologiemi a umožňuje bezproblémové prohlížení i na dnes tak populárních tabletech a chytrých mobilních telefonech.

 

Představení nových webových stránek souvisí též s unikátním výročím 100 let od počátků Papežských misijních děl na našem území. Právě tyto oslavy budou v České republice zdůrazněny během říjnové Misijní neděle, od které nás dělí přibližně už jen 100 dní.
 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality