Biskupství brněnské

Setkání se sestrou Christine Misquith z Indie

Ilustrace
3.11.2010
foto Život zasvěcený pomoci chudým: Setkání se sestrou Christine Misquith z Indie proběhne ve středu 3. listopadu 2010 v 19.00 hodin v Brně-Lesné.

"Setkání se sestrou Christine Misquith je nezapomenutelnou zkušeností," shodují se všichni pracovníci Arcidiecézní charity Praha, kteří měli příležitost navštívit indický Bídar, kde sestra působí, a kde Charita pomáhá v oblasti vzdělávání a v podpoře drobného podnikání. Sestra zasvětila svůj život pomoci chudým a její nadšení pro práci je doslova nakažlivé. Díky jejímu úsilí byla vybudována Vyšší odborná škola pedagogická, která umožňuje studium i mladým lidem z chudých poměrů. Podporu získávají i lidé na vesnici, sestra založila šicí dílnu, pracuje také s konkrétními rodinami, kterým pomáhá k vlastní soběstačnosti.

Na přelomu října a listopadu navštíví sestra Christine Českou republiku. Zveme vás na setkání se sestrou Christinou a s pracovníky Charity Praha, které se uskuteční ve středu 3. listopadu v Duchovním centru při ŘK farnosti Brno-Lesná (Nezvalova 13). V 18.00 hodin bohoslužba, v 19.00 hodin setkání se sestrou Christinou.

Více informací o práci Charity ve spolupráci se sestrou Christinou a jejím střediskem najdete zde.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality