Biskupství brněnské

Den otevřených dveří Radia Proglas 2010

Ilustrace
12.6.2010
Radio Proglas V sobotu 12.června od 9.00 do 15.00 hodin pořádá Radio Proglas Den otevřených dveří v hlavní redakci v Brně na Barvičově ulici č.85 (konečná trolejbusu 39).

Návštěvníci budou mít možnost prohlédnout si všechna pracoviště včetně redakčních místností, technického a administrativního zázemí a nahrávacích studií. Přístupné bude i studio Gabriel, odkud moderátor odbavuje živé vysílání. Pracovníci Proglasu vysvětlí svým hostům, jak se vysílání připravuje, a co všechno s ním souvisí.

Pro děti je kromě promítání nového filmu moderátora a redaktora Radka Habáně "Než zazvoní zvonec" připraven zábavný program s Luďkem Strašákem a Lenkou Kolaříkovou.

Během návštěv je pamatováno na možnost koupit si malé občerstvení a upomínkové předměty nebo nahrávky pořadů z produkce Proglasu. Součástí Dne otevřených dveří je také prohlídka nedalekého kostela svatého Augustina, odkud Proglas pravidelně přenáší bohoslužby. Kostel bude přístupný odi 9.00 do 12.00 hodin. Na setkání s posluchači i dalšími návštěvníky se těší ředitel Radia Proglas P. Martin Holík se svými spolupracovníky.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality