Biskupství brněnské

On-line rozhovor s kpt. Mgr. Jaroslavem Knichalem

Ilustrace
25.5.2010
Jaroslav Knichal Na otázky návštěvníků webu Tiskového střediska České biskupské konference bude v úterý 25. 5. 2010 od 16.00 do 17.00 hodin odpovídat vojenský kaplan kpt. Mgr. Jaroslav Knichal. Hovořit bude o duchovní službě v armádě. Rozhovor najdete na adrese tisk.cirkev.cz/online-rozhovor.

Praha: Hostem dalšího rozhovoru na stránkách Tiskového střediska ČBK bude dne 25. 5. 2010 vojenský kaplan kpt. Mgr. Jaroslav Knichal. Rozhovor bude probíhat od 16.00 do 17.00 hodin, otázky však můžete zasílat již nyní. Na stejné stránce se také lze dozvědět více o tématu a hostovi. Příjem dotazů zaslaných předem bude ukončen v pondělí 24. 5. v 15.00 hodin, další otázky pak můžete pokládat v průběhu hodinového rozhovoru.

Při vyplňování formuláře s dotazem uveďte prosím své jméno a e-mail, na který vám přijde potvrzení dotazu. Můžete požádat i o připomenutí rozhovoru několik dní předem. Délka dotazu je omezena počtem 700 znaků prostého textu, do kterého nelze vkládat obrázky či odkazy. Nezapomeňte také opsat čtyřznakový bezpečnostní kód, který slouží jako ochrana proti zneužívání formulářů a bez kterého váš dotaz nebude odeslán.

Redakce Tiskového střediska České biskupské konference všechny dotazy pročítá a jakýkoliv nevhodný, urážející, útočný či vulgární obsah bude odstraněn; tazatel o tomto nemusí být informován. Stejně tak budou odmítnuty všechny dotazy nesouvisející s tématem on-line rozhovoru; v tomto případě tazatel obdrží e-mail s informací, že se dotaz týká jiného tématu, aby svou otázku mohl případně položit vhodněji.

Předem zaslané a zodpovězené dotazy budou zveřejněny v okamžiku začátku rozhovoru. Tam pak budou přibývat i dotazy zodpovězené on-line. V případě, že bude dotazů více než kolik host stačí zodpovědět on-line, budou zveřejněny dodatečně. Během rozhovoru se stránka s výpisem zodpovězených dotazů sama obnoví každých 30 vteřin.

Redakce si vyhrazuje právo rozhovor zrušit, posunout či prodloužit. Kontaktní údaje hostů neposkytujeme ani kontakt nezprostředkováváme.

kpt. Mgr. Jaroslav KNICHAL (­*1976 Uherské Hradiště) vystudoval Cyrilometodějskou teologickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci, na kněze vysvěcen v roce 2001. Jáhenskou a kněžskou službu vykonával v Přerově. Poté nastoupil základní vojenskou službu v Litoměřicích a ve Velké Hleďsebi. V roce 2003 nastoupil do služby vojenského kaplana v Armádě ČR. Má za sebou zahraniční mise v Iráku, Kosovu a Afghánistánu. Nyní slouží jako vojenský kaplan na Velitelství společných sil v Olomouci a od roku 2007 je biskupským vikářem pro pastoraci v Armádě ČR v rámci Vojenského vikariátu.

www.kaplani.army.cz
Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality