Biskupství brněnské

Novinky k Noci kostelů – „Moje“ noc

Ilustrace
15.5.2009
NOVINKA! - Moje Noc kostelů
Na internetových stránkách k Noci kostelů www.nockostelu.cz se objevuje denně řada novinek, jednou z nich je možnost vytvořit si vlastní program z nabídky Noci kostelů. Přes ikonku Moje Noc, která se zobrazí vpravo při rozbalení programu, si můžete jednoduše poskládat vlastní cestu pro Noc kostelů. Programy, které jste si vybrali, najdete na hlavní stránce vlevo pod odkazem Moje Noc kostelů. Tímto způsobem můžete další programy přidat, jiné smazat nebo si celý soubor vytisknout.

Brožura s programem Noci kostelů
Na webu je od dnešního odpoledne ke stažení brožura s programem Noci kostelů, která je návštěvníkům k dispozici v jednotlivých kostelech před Nocí kostelů i během samotného večera. Kromě programů 24 kostelů a modliteben v Brně, Třebíči, Adamově, Letonicích, Mikulově a Velkých Pavlovicích zde návštěvníci najdou také mapu Brna, kde jsou vyznačeny zapojené kostely. Je zde také pozdrav biskupa brněnského Mons. ThLic. Vojtěcha Cikrleho a Mgr. Michala Haška, hejtmana Jihomoravského kraje, kteří nad Nocí kostelů převzali záštitu a dále pozdravy zástupců jednotlivých církví.

V tištěné podobě bude brožura už od tohoto víkendu k dispozici ve všech v Noci kostelů zapojených kostelech a modlitebnách.

Elektronická pohlednice
Přes ikonku E-card na internetových stránkách Noci kostelů je možno poslat jeden z osmi nabídnutých obrázků jako elektronickou pohlednici.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality