Biskupství brněnské

Biblický kurz Růst židovského a křesťanského společenství

Ilustrace
7.10.2004
Biblický kurz s názvem Růst židovského a křesťanského společenství pořádá od října Pastorační středisko brněnského biskupství.Pastorační středisko brněnské diecéze zve všechny zájemce o Bibli na biblický kurz s názvem Růst židovského a křesťanského společenství viděno očima knihy Nehemiáš a listu Filipanům.

Kurz bude probíhat v aule na Biskupském gymnáziu v Brně na Barvičově ulici č. 85 a je součástí širšího programu Roku farnosti, který vyhlásil pro rok 2005 brněnský biskup Vojtěch Cikrle.

Každé z pěti setkání je vždy rozděleno na dva bloky: ve starozákonní části se bude soustavně vykládat kniha Nehemiáš a v novozákonní části bude tentokrát v centru zájmu Pavlův list Filipanům. Počítá se i se zajímavými exkurzy na daná témata.

První z pěti setkání začíná ve čtvrtek 7. října. Další setkání budou vždy ve čtvrtek po čtrnácti dnech, hodiny začínají v 17 hodin a končí ve 20:15.

Přihlášky mají k dispozici správcové farností nebo jsou k vyzvednutí také v Brně v areálu biskupství na Službách, Petrov 5.

Na adrese http://pastorace.biskupstvi.cz/aktualita.php?aktualita=60 je k dispozici ke stažení přihláška, podrobný program kurzu a další informace.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality