Biskupství brněnské

Módní přehlídka NARUBY

Ilustrace
7.5.2004
V pátek 7. května 2004 se uskutečnila netradiční módní přehlídka NARUBY pořádaná Dobrovolnickým centrem při Oblastní charitě Znojmo ve spolupráci s Miss cosmetic Moniky Žídkové. V průběhu přehlídky bylo možno vidět vystoupení vizážisty, přehlídku účesů, taneční vystoupení a další.V pátek 7. května 2004 v 19:00 v sále Tip klubu na Masarykově nám. 15 ve Znojmě,měl každý možnost zažít nevšední večer a účastnit se netradiční módní přehlídky.

Na akci se podílelo přes 30 dobrovolníků především z řad studentů. Ti sestavili celý program, který byl seřazený do bloků písní z pohádek, seriálů, filmů a muzikálů. K vidění byly zajímavé modely vlastní výroby, uniformy, plavky i překvapivé kreace. Vyvrcholením byla dražba jednoho z modelů. Jako modelové se představili studenti a studentky Znojemských středních škol. Představila se i vítězka NOVAMBY Ivana Koláčková a II. vícemiss středních škol Simona Rolníková.

Program zpestřilo vystoupení břišní tanečnice, taneční skupiny Company a hudební skupiny Pod Čepicí. Účast na akci mj. přislíbili hejtman jihomoravského kraje Ing. Stanislav Juránek, senátor Vladimír Železný, starosta Ing. Pavel Balík a znojemští Orli Marek Uram a Peter Pucher. Celým večeremprovázel moderátor Daniel Rubeš.

Odborná porotamodely hodnotila a na závěr byli vyhlášeni král a královna módní přehlídky. Na své si přišlo i publikum, kteréhodnotilo nejsympatičtější modelku a nejsympatičtějšího modela večera.

Výtěžek celého večera byl určen na Domov pro matky v tísni ve Znojmě-Hradišti.

Radka Sovjáková
asistent pro fundraising a propagaci
tel.:515 220 768, mob.: 604 294 189

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality