Biskupství brněnské

Radio Proglas slavilo 9. narozeniny

Ilustrace
8.12.2003
V pondělí 8. prosince Radio Proglas se svými posluchači poděkovalo při bohoslužbě v 18.00 hodin za devět let své činnosti.Brno: Radio Proglas, jediná křesťanská rozhlasová stanice v České republice se sídlem v Brně, vznikla před devíti lety díky iniciativě a úsilí kněze Martina Holíka (*1960), který jako ředitel formuje od počátku jeho podobu. Za dobu své činnosti si našlo Radio Proglas pevné místo mezi ostatními rozhlasovými stanicemi i rozsáhlou síť svých posluchačů.

Od 24. listopadu vysílá Proglas podle upraveného vysílacího schématu. Naladit jej můžete na těchto nabízených frekvencích: 90,6 FM ze Svatého Hostýna; 93,3 FM z Pradědu; 96,0 FM z Příbrami - Drahlína; 97,9 FM z Ještědu; 105,7 FM z Uherského Brodu a 107,5 FM z Brna a Nových Hradů. Vysílání rádia je možné najít také v nabídce kabelových společností po celém území naší republiky nebo naladit prostřednictvím internetu či skrze satelit.

Už brzy bude možné zachytit vysílání jediné křesťanské rozhlasové stanice u nás zachytit také na nových frekvencích v jižních Čechách – v Českých Budějovicích, Písku a Táboře.
Chcete-li dostávat podrobný program vysílání Proglasu přímo do své e-mailové schránky, stačí o něj požádat na adrese redakce@proglas.cz.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality