Biskupství brněnské

Nejdražší koláče v Brně podruhé

Ilustrace
23.10.2003
Slogan Nejdražší koláče v Brně" provázel benefiční akci ve prospěch klientů Domu léčby bolesti s hospicem sv. Josefa v Rajhradě u Brna, která proběhla ve čtvrtek 23. října od 10.00 hodin na náměstí Svobody v Brně.Brno: Rajhradský Dům bolesti s hospicem sv. Josefa pořádal ve čtvrtek 23. října o 10.00 hodin již podruhé benefiční akci s názvem "Koláč pro hospic". Jejím smyslem bylo upozornit občany na služby hospice a snaha pozitivně informovat veřejnost o nedostatečném financování hospicové a paliativní péče od zdravotních pojišťoven.

Denně se nedostává na léky pro každého pacienta 34,80 Kč. Přesně tolik stály koláče, které budou prodávány na náměstí Svobody v Brně.
Koláče hospici na tuto akci věnovali přední pekaři brněnského regionu. K podpoře akce, která proběhla pod záštitou hejtmana Jihomoravského kraje Stanislava Juránka, byly vyzvány také významné organizace, správní instituce a firmy z Brna.

Dům léčby bolesti s hospicem sv. Josefa v Rajhradě u Brna poskytuje pomoc pacientům, především s onkologickými a neurologickými diagnózami.
Další informace: tel. 547 232 223.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality