Biskupství brněnské

Strašidýlka ze Špilberku počtvrté

Ilustrace
6.10.2002
Již počtvrté pořádalo v neděli 6. října brněnské Centrum pro rodinu zábavné odpoledne na hradě Špilberku.Každoročně na podzim otvírá brněnský hrad Špilberk své brány rodinám s dětmi. Stráně parku kolem hradu oživily postavy pohádkové hry, která byla svým námětem zasazená do tohoto místa. Na startu obdrželi rodiče s dětmi plánek cesty, který je vedl parkem k jednotlivým stanovištím, která byla součástí pohádkového příběhu. Zde je čekaly chvíle napětí při plnění společných úkolů. Na konci cesty shlédli malí i velcí účastníci divadelní představení divadelního souboru "Dráček" z Brna-Židenic.

Každý ročník "Strašidýlek ze Špilberku" přináší nový motiv hry. První ročník se nesl ve znamení barev, druhý byl o pracovitosti, třetí o nudě. Tentokrát byla ústředním námětem hry kniha. Kniha plná pohádek.

Pořádalo Centrum pro rodinu a sociální péči za podpory Magistrátu m.Brna, Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a ve spolupráci s brněnskými kluby maminek, mateřskými centry, dramatickým kroužkem dětí Dráček a Agenturou REX.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality