Biskupství brněnské

České dědictví v UNESCO

Ilustrace
V těchto dnech se dostává ke čtenářům reprezentativní fotografická publikace s názvem České dědictví, jejímž autorem je jeden z našich předních fotografů Libor Teplý.Kniha určená čtenářům se zájmem o historický a stavební vývoj České republiky pojednává o dvanácti pozoruhodných místech, jejichž význam daleko přesáhl hranice naší země a která se stala součástí světového kulturního dědictví.

Brno: Prostřednictvím krátkých českých a anglických textů se základními informacemi, ale především prostřednictvím citlivé fotografické výpovědi, odpovídá kniha na otázky, čím je každé z dvanácti míst tak významné a proč bylo zařazeno do prestižního Seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO.

České dědictví je knihou, s jejíž pomocí může každý čtenář najít svůj vlastní vztah k těmto jedinečným místům České republiky.

Kniha České dědictví o formátu 22x31cm má 288 stran a 250 výtvarných fotografií. Objednat ji lze na adrese fotep@wo.cz, cena: 900,- Kč včetně balného a poštovného.
K dostání je rovněž ve větších knihkupectvích v Brně a v Praze za 990,- Kč, je možné ji zakoupit také v Diecézním muzeu v Brně na Petrově.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality