Biskupství brněnské

Poliklinika naděje zahajuje působení v Brně

Ilustrace
Od 2.7.2007 zaregistrovalo Centrum naděje a pomoci v Brně (CENAP) mimo sociálních služeb i nestátní zdravotnické zařízení – polikliniku s cílem poskytovat ještě komplexnější péči všem svým klientům. Poliklinika se nalézá v 1. patře nově zrekonstruovaného domu na Vodní 13 příhodně blízko zastávky MHD nedaleko od centra. Budova je vybavena výtahem, je tedy plně přístupná i handicapovaným občanům.

Na jihomoravském krajském úřadu jsou zaregistrovány obory: praktický lékař pro dospělé, gynekologie a porodnictví, vnitřní lékařství, dermatovenerologie (kožní).

V prostorách polikliniky dále je vybavená zubní ambulance - v současné době hledají lékaře pro tento obor a dále lékaře pro obor kožní lékařství.

Pro pacienty má CENAP příjemnou zprávu: v současné době již se podařilo navázat smlouvy se všemi zdravotními pojišťovnami, včetně VZP, pro obor praktický lékař pro dospělé.

CENAP záleží na tom, aby se všichni klienti i pacienti Centra pro naději a pomoc setkali s respektem a lidskostí jak v ordinacích polikliniky, tak i ve všech ostatních zařízeních - poradnách, klubových aktivitách, kurzech či školeních.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality