Biskupství brněnské

Únorová nabídka akcí Vysokoškolského katolického hnutí v Brně

Ilustrace
V pondělí 26.2.2007 v 19. 00 hodin se uskuteční studentská mše svatá za Fakultu stavební a architektury, a také za katechumeny. V průběhu této mše budou slavnostně přijati do katechumenátu studenti, kteří se u otce Josefa Stuchlého v letošním akademickém roce začali připravovat na přijetí křtu.

V pondělí 26.2.2007 po studentské mši (19.00 hodin)proběhne přednáška v Aule Martina Středy. Přednášet bude P. Vít Zatloukal, ředitel Sekce pro mládež České biskupské konference na téma Je dobrovolník blázen?

V neděli 25.2.2007 zveme na jednodenní výlet po Pálavě. Odjezd je stanoven na 8.30 hodin ze stanoviště 37 z autobusového nádraží Zvonařka směr Mikulov. Naším cílem je nakouknout pod roušku krásy pálavské krajiny. Návrat do Brna kolem šesté hodiny večerní. Během putování se můžete těšit též na nejrůznější rozjímání, jako součást přípravy na postní dobu.

INFO USA v Moravské zemské knihovně a Velvyslanectví Spojených států amerických vás srdečně zvou na setkání s velvyslancem USA v ČR Richardem W. Graberem. V úvodním proslovu se velvyslanec zaměří na problematiku současných česko-amerických vztahů a na hlavní iniciativy v oblasti americké zahraniční politiky. Tlumočení do češtiny zajištěno. Kdy: úterý 27. února 2007 od 10.00 do 11.00 hodin. Kde: INFO USA Konferenční sál Moravské zemské knihovny, Kounicova 65a.

Studentské centrum VKH Brno
Kozí 8, Brno 602 00
tel.: 776 033 554
studentske@centrum.cz
http://www.katolik.cz/vkhbrno

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality