Biskupství brněnské

Akce Centra pro rodinu - duben 2006

Ilustrace
Na duben připravilo brněnské Centrum po rodinu a sociální péči několik akcí pro rodiny s dětmi.Chcete společně strávit pěkné chvíle? Jste unavení a toužíte po změně?
Využijte možnosti strávit společně víkend, odpočinout si a zároveň posílit a prohloubit vztahy mezi rodiči a dětmi.
V Křižanově na Českomoravské vrchovině se uskuteční další víkendové rodičovské setkání na téma Mámo, táto, mějte mě rádi a zkuste mi porozumět. Čeká Vás cesta k bezpodmínečnému přijetí dítěte skrze přijetí sebe sama prostřednictvím přednášky, rozhovorů a vytváření modelových situací.
Během semináře je zajištěno hlídání a program pro Vaše děti. Bude čas na společné vycházky s dětmi, tvoření i povídání. Termín: 21. - 23. dubna, lektor Mgr. Jindra Wojtková, informace na tel.č. 542 217 464, Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno.

Jsou skoro dospělí a přesto potřebují hranice
Možná Vás trápí vztahy s Vašimi dospívajícími dětmi a je pro Vás těžké, stanovit jejich chování odpovídající hranice. Seminář z cyklu Hranice v rodině Vám pomůže zvolit správné hranice pro dospívající a ukáže Vám možnosti, jak je v běžných každodenních situacích udržet. Seminář se uskuteční 7. dubna v 17:00 v malém sále CRSP Brno, Josefská 1. Lektor Mgr. Pavel Strašák. Hlídání dětí je třeba nahlásit nejpozději dva dny předem na tel.č. 542 217 464

Můžeme si rozumět?
Přestože se na svět díváme mužskýma a ženskýma očima, a proto vidíme stejné věci jinak, můžeme najít společnou řeč.
Seminář Jsme z jiné planety, a přesto si můžeme rozumět se bude týkat komunikace mezi partnery a zásadami, které nám pomáhají porozumět si. Seminář se uskuteční v rámci rodičovských setkání dne 28. dubna v 17:00 v malém sále CRSP Brno, Josefská 1. Lektor MUDr. Jana Hájková. Hlídání dětí je třeba nahlásit nejpozději dva dny předem na tel.č. 542 217 464

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality