Biskupství brněnské

Aktuální informace o TV-MIS

Ilustrace
TV-MIS.cz http://www.tv-mis.cz (Internetová křesťanská on-demand televize Maria Immaculata Mater Spei, nebo také Televize - Multimediální Internetová Samoobsluha) nyní nabízí celkem 17 filmů a videí (5:53 hodin programu) a 39 audií (5:48 hod.). Úplný přehled novinek naleznete zde.

Za zmínku stojí zejména dokumenty o pěším putování na Velehrad ( 2001, 2003, připravují se filmy z r. 2004 a 2005) a do Mariazell (na pouť národů 2004).

Zajímavý je i jednoduše zpracovaný dokument o Janu Křtiteli a názorech mládeže na něj.

Poněkud otřesné je hororové zamyšlení o výchově PEZ (tak trochu divný film o klucích a mateřské lásce, jak říká autor). Naopak pro zasmání je technokomedie Inge a Jorgen a v sekci AUDIO Mlata na Bílendě - vyprávění o bitvě na Bílé hoře v brněnském hantecu...

Do AUDIO sekce přibylo i 26 "zamyšlení P. Krátkého" (zajímavé je třeba to, které je nazváno Amor meus, pondus meum - má láska, má váha) + pět je i s obrazem - např. Nové přikázání, které nabízí netradiční pohled...). Další tituly připravujeme.

Nově přibyla i možnost psát komentáře (a diskutovat) o každém titulu, a také hlasovat pro počet hvězdiček, vyjadřující hodnocení titulu.

Rádi uvítáme i Vaše příspěvky do TV-MIS.cz (třeba i jen do její lokální sekce). Naším záměrem je především vybudovat systém, do kterého budou moci vkládat svá díla i ostatní... Rovněž budeme rádi, pokud o této aktivitě informujete i své přátele.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality