Biskupství brněnské

Pozvání pro dívky do CENAPu

Ilustrace
Zveme děvčata ve věku 14 -18 let z Brna a blízkého okolí, které zajímá, jak pěkně vypadat, jak pečovat o pleť a vlasy, co je to zdravá výživa, jak zvládat nervozitu, jak být zdravě sebevědomá, ale při tom ne nesnesitelně sebejistá, na klubová setkávání „Být sama sebou“.Tyto kurzy podporují jedinečnost a neopakovatelnost každého člověka, s cílem sebepřijetí a rozvíjení zdravého sebevědomí osobnosti.

Součástí těchto setkání je výuka základních informací z oborů vizážistiky, kosmetiky, kadeřnictví. V této části se dívky dozvídají, jakou roli hraje první a celkový dojem při jednání s druhými, i jak je možné jej správně ovlivnit.

V části o komunikaci se zaměřujeme na verbální a neverbální projev, jaký je význam lidských gest, mimiky a působení barev z hlediska našeho vnímání a v odívání.

Velký význam má i vzdělávání v oblasti partnerských vztahů, lidské sexuality. Podporujeme zde zdravý vztah ke svému tělu, důležité poznávání povahy partnera v době známosti a vysvětlujeme, co je to láska.

Nezapomínáme i na důležitost zdravého životního stylu a to i v oblasti výživy, upozorňujeme na nebezpečí jakékoliv závislosti.

Setkání probíhají o prázdninách jako týdenní kurzy v dopoledních hodinách. Po prázdninách opět budou probíhat odpoledne.

Přihlásit se je možné osobně v poradně Centra naděje a pomoci, Hybešova 40, Brno, nebo telefonicky- 543254891, 543331470-2, nebo e.mailem cenap@cenap.cz
Bližší informace jsou též na webové stránce www.cenap.cz

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality