Biskupství brněnské

Už víš? – nová kniha otázek a odpovědí z Katolik.cz

Ilustrace
Po čtenářském úspěchu knihy Když nevíš, tak se zeptej, která patřila k nejprodávanějším z produkce nakladatelství Cesta, vychází v těchto dnech další díl pod názvem Už víš?Brno: Už víš? je nový soubor otázek a odpovědí zveřejněných na internetových stránkách www.katolik.cz do září roku 2002, jejichž autorem je kněz brněnské diecéze Mgr. Petr Šikula (*1974).

Rubrika Otázky a odpovědi, na které se autorsky podílel od roku 2000, dostala díky jeho invenci nezaměnitelnou podobu a patří ke čtenářsky nejvyhledávanějším. Jeho odpovědi na dvě stovky zvídavých otázek z oblasti biblistiky, věrouky, etiky, morálky, liturgiky či partnerských vztahů se staly základem knihy Když nevíš, tak se zeptej, vydané Nakladatelstvím Cesta v roce 2001. Pro velký zájem veřejnosti vychází nyní pokračování, které kromě dalších dvou set zodpovězených otázek přináší také tématický rejstřík k oběma dílům.

Za zmínku stojí fakt, že ta tři roky této služby bylo na internetových stránkách katolik.cz zodpovězeno více než 1500 dotazů směřujících k prohloubení duchovního života nebo nabízejících základní orientaci v náboženských termínech a odvětvích.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality