Biskupství brněnské

Full of life opět v Brně

Ilustrace
25.5.2019

Full of life je křesťanský festival v Brně-Řečkovicích, který nabízí smysluplné prožití sobotního odpoledne a večera ve společenství křesťanů v pohodové a přátelské atmosféře, a to všem věkovým kategoriím.

Součástí festivalu FULL OF LIFE jsou vystoupení různých hudebních žánrů, divadelní představení pro děti i dospělé, svědectví o Bohu a přednášky. Samozřejmostí je služba modliteb a duchovního poradenství. Pro děti budou připraveny hry a workshopy.

V rámci letošního ročníku vystoupí v sobotu 25. května 2019 od 14.00 hodin s hudební produkcí Pavel Helan, sbor společenství dívek Marianky, americká hudební skupina Divine Attraction, komunita Brno Worship se skupinou Alive a večerní chválový program hudebně doprovodí skupina Lamačské chvály.

S přednáškou vystoupí Jaroslav Max Kašparů, řeckokatolický kněz, psychiatr, pedagog, oblíbený autor duchovní literatury, téma bude „Zajeďte na hlubinu". Dalším přednášejícím bude Peter Krajniak, bývalý manažer uzdravený z rakoviny, který uvěřil v Pána Ježíše a už deset let slouží (nejen) nemocným a trpícím v nemocnici na Slovensku jako dobrovolník. Název přednášky je „Síla odpuštění".

V kostele sv. Vavřince si mládež a dospělí mohou poslechnout přednášku fotografa Jindřicha Štreita na téma „Ruku v ruce – Touha je zázrak“ jejíž součástí je i výstava fotografií. Jindřich Štreit je fotograf, mistr sociálního dokumentu, pedagog na Institutu tvůrčí fotografie Filozoficko-přírodovědecké fakulty Slezské univerzity v Opavě a především člověk, který vnímá potřeby těch, kteří se ocitají na okraji naší společnosti.

Můžeme se těšit na divadelní vystoupení souboru "Kapor na scéne", s představeními jak pro děti tak i pro dospělé. A pro děti je samozřejmě zajištěn program s hrami a workshopy.

Více informací k programu na https://www.fulloflife.cz

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality