Biskupství brněnské

Kefasfest 2017

Ilustrace
23.6.2017 - 25.6.2017

Prostor pro hudbu, divadlo a kulturu, mnoho cest, jedno ohnisko, křižovatka setkání. Šestý ročník letního křesťanského hudebního festivalu Kefasfest se bude pod záštitou brněnského biskupa Vojtěcha Cikrleho konat v přírodním areálu kláštera v Dolních Kounicích o víkendu od 23. do 25. června 2017.

V různorodosti hudebních a divadelních žánrů chtějí organizátoři představit moderní křesťanskou kulturu a její radostné poselství.

Pod heslem „Mnoho cest, jedno ohnisko“ jsou vítáni všichni, kteří mají rádi dobrou společnost a pozitivní atmosféru. Kefasfest se chce zařadit mezi festivaly s mottem : Stop drogám!

Na festivalu letos vystoupí Jarda Svoboda (Traband), Pavel Callta, Miracles, Way to go, Darce a další… Součástí festivalu je také bohatý doprovodný program pro všechny věkové kategorie, např. slackline, flowerstick, diabolo, badminton, jízda na jednokolce, jízda na lodičkách po řece Jihlavě, vodní bitva, parkour, nízké lanové aktivity a jiné. V neděli dopoledne bude možnost naučit se Tanec vsedě – zvláště vhodný pro seniory.

Festival je otevřen pro všechny, kdo chtějí prožít na zajímavém místě první prázdninové dny. Program a více informací na http://www.kefasfest.cz

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality